Bu qidaları yeyənlər gec ölür — Yapon həkimlərindən İDDİA

Bu qidaları yeyənlər gec ölür — Yapon həkimlərindən İDDİA
Yaponiya alimləri erkən ölümdən qaçmaq və uzun ömür yaşamaq istəyənlərə bitki zülalları çox qəbul etməyi tövsiyyə edir.
7News.Az medicina.az-a istinadən xəbər verir ki, onlar 20 il ərzində 7000 insan üzərində müşahidə aparıblar.

Məlum olub ki, rasionunda bol miqdarda lobya, paxla, tofu olan yaponlar nadir halda tez ölüb.
Bitki mənşəli zülal  artıq çəkidən də azad edir, iştahı kəsir, toxluq yaradır. Əgər insan zülalı yalnız heyvan mənşəli alırsa, yəni ət, piy, yağı çox yeyirsə, o həm piylənir, həm də onkoloji xəstəliklərə asan tutulur.

Ürək-damar xəstələri də zülalı qırmızı ətdən yox, paxlalardan alsalar, daha çox yaşayarlar.

7News.Az

Xəbər lenti